Türkiye’nin ovalarında, dağlarında, ormanlarında, denizlerinde yetişen lezzetleri işleyerek dünyanın dört bir tarafında milyarlarca insana ulaştıran, yıllık 5,5 milyar dolar ihracat rakamına ulaşan Egeli gıda ihracatçıları, “Gıdada Sürdürülebilirlik UR-GE Projesi”...

Tat Gıda Genel Müdür Yardımcısı Hakan Turan: “Dijital tarım sayesinde domates üretiminde verimliliği yüzde 40 artırdık”

Türkiye’de sanayi domatesi tarımının gelişimine öncülük eden Tat Gıda, dijital teknolojilerine yaptığı yatırımlarla ülkemizdeki domates üretimini uluslararası standartlara yükseltmek ve sürdürülebilir kılmak için çiftçi...

Yerel ayçiçeği tohumunun ilk hasadı yapıldı!

Yudum ve Tohum Derneği iş birliği ve Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü teknik desteği ile ‘Yerel Ayçiçeği Tohumu Destekleyici Sosyal Sorumluluk Projesi’ başladı. Yüksek verimli yerel tohum geliştirilmesi...

‘Suya göre tarım’ dönemi başlıyor

Küresel iklim değişikliği ve günden güne artan kuraklık yeni tarım planlamalarını da berabernde getiriyor. Dünyadaki ve Türkiye’deki su kaynaklarının azalması üzerine Tarım ve Orman...

Editor Picks

- Advertisement -

Business

New Podcast

Stay Connected

16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AbonelerAbone

Magazine

Politics
Latest

Ege İhracatçı Birlikleri sürdürülebilir gıda için firmaların güçlerini birleştiriyor

Türkiye’nin ovalarında, dağlarında, ormanlarında, denizlerinde yetişen lezzetleri işleyerek dünyanın dört bir tarafında milyarlarca insana ulaştıran, yıllık 5,5 milyar dolar ihracat rakamına ulaşan Egeli gıda...

Tat Gıda Genel Müdür Yardımcısı Hakan Turan: “Dijital tarım sayesinde domates üretiminde verimliliği yüzde 40 artırdık”

Türkiye’de sanayi domatesi tarımının gelişimine öncülük eden Tat Gıda, dijital teknolojilerine yaptığı yatırımlarla ülkemizdeki domates üretimini uluslararası standartlara yükseltmek ve sürdürülebilir kılmak için çiftçi...

Yerel ayçiçeği tohumunun ilk hasadı yapıldı!

Yudum ve Tohum Derneği iş birliği ve Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü teknik desteği ile ‘Yerel Ayçiçeği Tohumu Destekleyici Sosyal Sorumluluk Projesi’ başladı. Yüksek verimli yerel tohum geliştirilmesi...

‘Suya göre tarım’ dönemi başlıyor

Küresel iklim değişikliği ve günden güne artan kuraklık yeni tarım planlamalarını da berabernde getiriyor. Dünyadaki ve Türkiye’deki su kaynaklarının azalması üzerine Tarım ve Orman...

Danimarka Yunus ve Balina Öldürme Festivali tepkilerin odağında!

Danimarka’da uzun yıllardır süren bir gelenekte her yıl 800’den fazla yunus ve balina katlediliyor. Her yıl Danimarka’nın Feroe Adası’nda gerçekleşen ‘festival’, gençlerin yetişkin ve...

Sport

- Advertisement -

Culture

Must Read

Everything you need to know about the re-reboot of your favourite childhood flick.

Ege İhracatçı Birlikleri sürdürülebilir gıda için firmaların güçlerini birleştiriyor

Türkiye’nin ovalarında, dağlarında, ormanlarında, denizlerinde yetişen lezzetleri işleyerek dünyanın dört bir tarafında milyarlarca insana ulaştıran, yıllık 5,5 milyar dolar ihracat rakamına ulaşan Egeli gıda...

Tat Gıda Genel Müdür Yardımcısı Hakan Turan: “Dijital tarım sayesinde domates üretiminde verimliliği yüzde 40 artırdık”

Türkiye’de sanayi domatesi tarımının gelişimine öncülük eden Tat Gıda, dijital teknolojilerine yaptığı yatırımlarla ülkemizdeki domates üretimini uluslararası standartlara yükseltmek ve sürdürülebilir kılmak için çiftçi...

Yerel ayçiçeği tohumunun ilk hasadı yapıldı!

Yudum ve Tohum Derneği iş birliği ve Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü teknik desteği ile ‘Yerel Ayçiçeği Tohumu Destekleyici Sosyal Sorumluluk Projesi’ başladı. Yüksek verimli yerel tohum geliştirilmesi...

‘Suya göre tarım’ dönemi başlıyor

Küresel iklim değişikliği ve günden güne artan kuraklık yeni tarım planlamalarını da berabernde getiriyor. Dünyadaki ve Türkiye’deki su kaynaklarının azalması üzerine Tarım ve Orman...

Danimarka Yunus ve Balina Öldürme Festivali tepkilerin odağında!

Danimarka’da uzun yıllardır süren bir gelenekte her yıl 800’den fazla yunus ve balina katlediliyor. Her yıl Danimarka’nın Feroe Adası’nda gerçekleşen ‘festival’, gençlerin yetişkin ve...
- Advertisement -

Arts

Ege İhracatçı Birlikleri sürdürülebilir gıda için firmaların güçlerini birleştiriyor

Türkiye’nin ovalarında, dağlarında, ormanlarında, denizlerinde yetişen lezzetleri işleyerek dünyanın dört bir tarafında milyarlarca insana ulaştıran, yıllık 5,5 milyar dolar ihracat rakamına ulaşan Egeli gıda...

Tat Gıda Genel Müdür Yardımcısı Hakan Turan: “Dijital tarım sayesinde domates üretiminde verimliliği yüzde 40 artırdık”

Türkiye’de sanayi domatesi tarımının gelişimine öncülük eden Tat Gıda, dijital teknolojilerine yaptığı yatırımlarla ülkemizdeki domates üretimini uluslararası standartlara yükseltmek ve sürdürülebilir kılmak için çiftçi...

Yerel ayçiçeği tohumunun ilk hasadı yapıldı!

Yudum ve Tohum Derneği iş birliği ve Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü teknik desteği ile ‘Yerel Ayçiçeği Tohumu Destekleyici Sosyal Sorumluluk Projesi’ başladı. Yüksek verimli yerel tohum geliştirilmesi...

Style
Latest

Ege İhracatçı Birlikleri sürdürülebilir gıda için firmaların güçlerini birleştiriyor

Türkiye’nin ovalarında, dağlarında, ormanlarında, denizlerinde yetişen lezzetleri işleyerek dünyanın dört bir tarafında milyarlarca insana ulaştıran, yıllık 5,5 milyar dolar ihracat rakamına ulaşan Egeli gıda ihracatçıları, “Gıdada Sürdürülebilirlik UR-GE Projesi”...

Tat Gıda Genel Müdür Yardımcısı Hakan Turan: “Dijital tarım sayesinde domates üretiminde verimliliği yüzde 40 artırdık”

Türkiye’de sanayi domatesi tarımının gelişimine öncülük eden Tat Gıda, dijital teknolojilerine yaptığı yatırımlarla ülkemizdeki domates üretimini uluslararası standartlara yükseltmek ve sürdürülebilir kılmak için çiftçi...

Yerel ayçiçeği tohumunun ilk hasadı yapıldı!

Yudum ve Tohum Derneği iş birliği ve Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü teknik desteği ile ‘Yerel Ayçiçeği Tohumu Destekleyici Sosyal Sorumluluk Projesi’ başladı. Yüksek verimli yerel tohum geliştirilmesi...

‘Suya göre tarım’ dönemi başlıyor

Küresel iklim değişikliği ve günden güne artan kuraklık yeni tarım planlamalarını da berabernde getiriyor. Dünyadaki ve Türkiye’deki su kaynaklarının azalması üzerine Tarım ve Orman...

Travel

- Advertisement -

News