Daha az kimyasal kullanan gıda koruma ve işleme yöntemleri geliştiriliyor

Elektrolize su, meyve ve sebzelerin ömrünü uzatmaya yardımcı olmak ve gıda işleme ve paketleme sırasında bulaşıcı hastalık riskini azaltmak üzere geliştirilen yeni düşük miktarda kimyasal içeren alternatiflerden yalnızca biri.

Tarım endüstrisi için küresel bir inovasyon merkezi oluşturmak amacıyla çiftçileri, bilim adamları ve girişimcilerle bir araya getiren bağımsız bir organizasyon olan Agri-TechE’nin yöneticisi Dr. Belinda Clarke açıklamasında, “Temizlik için su ve kimyasalların kullanılması, tohumdan yemeğe kadar her aşamada gıda endüstrisi için önemli bir maliyettir. İnovasyon ekosistemimizde daha etkili ve sürdürülebilir bir yaklaşım sunan, patojenlerin gücünü azaltmak için doğal süreçlerle çalışan farklı alternatiflerin ortaya çıktığını görebiliriz” dedi.

Related Articles

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,988BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
0AbonelerAbone
- Advertisement -

Latest Articles