Moolec Science hayvansal proteini bitkilere dönüştürüyor

İngiltere merkezli Moolec Science, portföyünü moleküler tarıma dayalı hayvansız protein çözümlerini içerecek şekilde genişletti. Şirketin hibrit yaklaşımı, sürdürülebilir, uygun maliyetli proteinler geliştirmek için bitki bazlı ve hücre bazlı teknolojileri birleştiriyor. 

Tarım teknolojisi şirketi, fırıncılık endüstrisi için özel olarak tasarlanmış bir yumurta ikamesi için yumurta proteinini buğdaya dönüştürüyor. Ayrıca, yulaf konsantrelerini de peynir altı suyu proteiniyle işlevselleştiriyor. Şirket, sunduğu çözümlerle alternatif gıdaların satın alınabilirliğini daha da artırmayı hedefliyor. 

Moolec Science’ın Baş Ürün Sorumlusu ve Kurucu Ortağı Henk Hoogenkamp, ​​”Bitkilerin, güneşin ve toprağın çalışmasına izin vereceğiz. Yalnızca temel işlemeden sonra, Moolec’in ürünü, maliyetinin bir kısmına göre üstün besleyici ve işlevsel özelliklere sahip olacak. Örneğin, buğday ve yumurta protein ürünlerimiz daha yüksek sindirilebilir protein içeriğine ve dolayısıyla daha iyi besin değerine sahip olacak” diyor.

Related Articles

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,988BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
0AbonelerAbone
- Advertisement -

Latest Articles